ANASAYFA arrow right Yaşam

Hırsızlar esnafın uykularını kaçırıyor

Hırsızlar esnafın uykularını kaçırıyor
YAYINLAMA: 06 Mayıs 2020 / 21.23
GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2020 / 21.23

Karatarla Mahallesi’ndeki Körükçü İş Hanı hırsızların meskeni haline geldi. Genellikle sokağa çıkma yasağının olduğu zamanlarda iş hanına giren hırsızlar bugüne kadar 33 iş yerinin 13’ünü açtı. Ancak bu hırsız diğer hırsızlara hiç benzemiyor. Çünkü girdiği iş yerlerinden herhangi bir şey çalmıyor, üstelik kapıları açacak ve demir delbentleri kesecek aletleri de bırakıp öyle gidiyor.

Sokağa çıkma yasağında işyerlerini açtılar
Şu ana kadar iş hanında 13 dükkanın açıldığını belirten Ahmet Soyubelli, “Hırsız kapıları kırıyor, pençelerdeki demir delbentleri kesiyor, ama işyerlerinden hiçbir şey almıyor. Hırsızlar genellikle sokağa çıkma yasağının olduğu günleri seçiyor. Son sokağa çıkma yasağında 7 işyerini açtılar. Hırsız, pense, ses çıkarmayan çekici, tornavidanın da bulunduğu teşekküllü çanta ile gelmiş. Şu ana kadar girdiği işyerlerinden bir yazarkasa, matkap, bilgisayar ve ispiral makinesi almış. Gaziantep Valimizin ve emniyet güçlerinin bu hırsızları bir an önce yakalamasını istiyoruz” diye konuştu.

Hırsızların bir an önce yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini istiyoruz
Sabri Yıldırım, “İnfaz yasası ile birlikte dışarı çıkan hırsızlar rahatça dolaşıyorlar. Belli işyerlerini gözlerine kestirdikten sonra akşamları açıyorlar. Bizim iş hanımıza da genellikle sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde girmişler. Kapıları kırmışlar, demir delbentleri kesmişler. Yani bu hırsızlar yüzünden uykularımız kaçtı. İş hanımızdaki 33 iş yerinin 13’ü açılmışsa düşünmek gerekiyor. Dolayısıyla bu hırsızların bir an önce yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. Leyla Adın

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *