ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Her yıl yalnızca bir petrol istasyonuna izin verdik

Her yıl yalnızca bir petrol istasyonuna izin verdik
YAYINLAMA: 05 Mayıs 2022 / 14.57
GÜNCELLEME: 05 Mayıs 2022 / 14.57
Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, 9 yılda 9 petrol istasyonu için izin verdiklerini, bunların hiçbirinin de konut alanında olmadığını, kamyon garajı ya da kent dışında olduğunu söyledi.

Kendi dönemlerinde petrol istasyonlarının kent içinde kurulmaması için özel bir gayret gösterdiklerini ifade eden Bozgeyik, ancak kendilerinden önceki belediyenin konut alanlarının ortasına petrol istasyonuna izin verildiğini söyledi.

Bozgeyik, İbrahimli için açık kapı bıraktı

Bütün LPG’lilerin ruhsatlarını Büyükşehir belediyeleri verir. Biz sadece imar değişikliğini onaylarız diyen Bozgeyik, “İnsaflı bir mukayese istiyorum. Mehmet Bozgeyik kentin kenar semtlerine petrol yeri verdi deniliyorsa bu yanlış. Petrol istasyonları çoğalıyormuş. Gidin Avrupa’da da adım başı var. Rekabet yapsınlar kazancını biraz az tutsun kardeşiniz. Ama bugün doyum noktasına mı geldi diye sorarsanız şimdi doyum noktasında. Petrol satan insanlarımızı da düşünmek zorundayız. Artık petrol yeri verilmesinin şimdilik ihtiyaç olmadığını kanaatindeyim. Ama İbrahimli büyüyüp giderse Çankaya gibi olursa, ta tepede oturan adam benzin almaya nereye gelecek? Çevre yolu üzerinde nerede yer bulunursa ihtiyaç olursa veririz. Meskun olmayan cazibe merkezi olması gereken yerlere veririz. Bunu verdiğimiz takdirde şehir rahatlıyor. Vatandaşın nereden benzinli alacağı sorusuna yanıt bulmuş oluyoruz. Nasıl ki fırıncıyı yaklaştırıyorsunuz ekmeğini alacak insana rahatlık getiriyorsunuz. Arabasıyla da belli yerlerden belli bölgelerden benzin almak isteyen insanlara da bu rahatlığı belediyelerimizin görevidir vermek” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *