ANASAYFA arrow right Güncel

Her türlü şiddetin artık son bulmasını temenni ediyoruz

Her türlü şiddetin artık son bulmasını temenni ediyoruz
YAYINLAMA: 15 Haziran 2020 / 21.23
GÜNCELLEME: 15 Haziran 2020 / 21.27
Güvenlik İş Sendikası Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Dinç, Gaziantep Özel Yaşam Hastanesi’nde görev yapan özel güvenlik görevlisi Ökkeş Aslan, Hüsamettin Çelik ve Sağlık Personeli Serdar Arık’a yapılan saldırıyı kınadı.

Dinç, yaptığı açıklamada, “Hayatımızın her alanında yanı başımızda olan, Kar-kış, yağmur-çamur, sıcak-soğuk demeden, bütün olumsuz şartlara rağmen görevini yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımıza saldırılar gün geçtikçe arttığını görmekteyiz” ifadelerini kullanırken, “Özel güvenlik görevlilerine yönelik her türlü şiddetin artık son bulmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

Dinç, “İki ailenin aralarında arazi anlaşmazlığı nedeni ile hastanede kavga çıkardığı ve sadece görevini yapan, kavgayı ayırmak isteyen meslektaşlarımıza da bıçakla saldırarak yaralandığı haberini üzülerek duymuş bulunmaktayız. Sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendiğimiz meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Meslektaşlarımıza saldırıların gün geçtikçe arttığını görmekteyiz

Türkiye’de özel güvenlik görevlilerinin hemen hemen her gün şiddete maruz kaldığını anlatan İl Temsilcisi Dinç, “Hayatımızın her alanında yanı başımızda olan, Kar-kış, yağmur-çamur, sıcak-soğuk demeden, bütün olumsuz şartlara rağmen görevini yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımıza saldırılar gün geçtikçe arttığını görmekteyiz. Halbuki; ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınında önemli rol üstlenen ve kendi canlarını hiçe sayarak büyük bir özveri ile görevini ifa eden sağlık çalışanları kadar takdiri hak eden meslektaşlarımızın bu tür saldırılara uğraması güvenlik iş camiamızı bir kez daha derin bir üzüntüye boğdu” dedi.

Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz

Yaşanan şiddet olayını kınayan Güvenlik İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Mehmet Dinç, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Güvenlik-İş Sendikası olarak özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza yönelik yapılan bu şiddet olaylarını hiçbir zaman kabul etmediğimizi bir kez daha belirtiyor, Gaziantep Temsilciliğimiz aracılığı ile konuyu yakinen takip edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Yapılan bu ve benzer saldırıların önlenebilmesi için bir an önce gerekli cezai düzenlemelerin yapılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz. Buradan tekrar meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileyerek özel güvenlik görevlilerine yönelik her türlü şiddetin artık son bulmasını temenni ediyor, bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *