ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Her aileye 2 ton kömür yarım ton odun veriliyor

Her aileye 2 ton kömür yarım ton odun veriliyor
YAYINLAMA: 15 Haziran 2021 / 13.22
GÜNCELLEME: 15 Haziran 2021 / 13.22
Uyarılarımıza rağmen kömürünü almayanlar, kuyruklarda sürünmeye başladı

Rezilliğe alışmışız bir kere. Rahat rahat işimizi görsek onun tadına varamayız. İlla tartışmalı, dövüşlü kavgalı olmalı. Yaz başından bu yara defalarca yazarak halkı uyardık. Kış bastırmadan kömür ve odununuzu belediye tevzi bürolarına uğrayarak alınız, sonra kuyruklarda sürünürsünüz diye. Sonuçta dediğimiz çıktı. Odun, kömür almak isteyenler kuyruklarda. En kısa zamanda odun, kömür almak isteyen bugün müracaat ederse 12 Kasım’da alabilecek. Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz belediye tanzim satış müdürlüğü yetkilileri şunları söyledi:

“Gazetenizde zaman zaman yaptığınız yayınlarla vatandaşı ikaz ederek zamanında odun ve kömürlerini almalarını bildirdiğimiz halde aldırış eden olmamıştı. Şimdi havalar soğumaya, yağış yere düşmeye başlar başlamaz bir akındır başladı. Günde 340 ton kömür tevzi ediyoruz. Vatandaşın talebini ancak karşılıyoruz. Her gün kaliteli Şırnak kömürü geliyor. Alanlar da bunu teyit ederek memnuniyetlerini bildiriyorlar. İzdiham olduğundan istettikleri gün kömürlerini veremiyoruz.

İstemeyerek sıraya koymak zorunda kaldık. Sırası gelene kömür ve odununu veriyoruz. Hangi gün kömür ve odun alacaklarını kendilerine bindiriyoruz.” Vatandaşlar tarafından gazetemize iletildiğine göre en son müracaat edenlere sıra 12 Kasım’da gelecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *