ANASAYFA arrow right Sağlık

Hemşire alımları hız kesmeden devam ediyor

Hemşire alımları hız kesmeden devam ediyor
YAYINLAMA: 15 Mayıs 2020 / 20.17
GÜNCELLEME: 15 Mayıs 2020 / 20.26

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkede etkisini gösteren yeni tip Koronavirüsün (Covid-19) ülke ekonomisini ve dolayısıyla da sağlık sektörünü ciddi anlamda etkileyip sarstığını vurguladı.

Kubba, Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin Mart ayından bu yana Korona virüse karşı gerçekleştirdiği mücadelede, hem toplum sağlığını korumak hem de Gaziantep’teki istihdam seferberliğine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, yeni ve kalifiye 60 adet hemşireyi bünyelerine alacaklarına dikkat çekti:

Genel Koordinatör Kubba ‘’Tüm sağlık çalışanları ile birlikte, Medical Park Gaziantep Hastanesi bünyesinde 820 çalışan da Pandemi sürecinde halkımızın yanında her daim yer alarak, gecelerini gündüzlerine katarak, fedakarca ve özverili biçimde çalışmaktadır. Ülkemizde hizmet veren birçok kuruluş, Pandemi sürecinden olumsuz etkilendi. Bu kuruluşlar bu süreçte çalışanlarına ya ücretsiz izin kullandırdı ya da maaşlarının azaltılmasına yönelik tedbirlerle, kendilerini güvence altına almaya yönelik yöntemler geliştirdi’’ diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *