ANASAYFA arrow right Yaşam

Hem inşaat sektörünün ihtiyacı karşılanıyor hem de ihracat yapılıyor

Hem inşaat sektörünün ihtiyacı karşılanıyor hem de ihracat yapılıyor
YAYINLAMA: 17 Aralık 2020 / 20.50
GÜNCELLEME: 18 Aralık 2020 / 21.13
KÇS Kipaş Beton, Gaziantep ve inşaat sektöründe büyük bir başarıya imza attı

Çimento sektöründe kaliteli üretim, kullandığı teknoloji ve çevre duyarlığının yanı sıra müşteri memnuniyeti odaklı çalışan sektörde saygın ve tercih edilen bir marka haline gelen KÇS Kipaş Beton, bir yandan inşaat sektörünün ihtiyacını karşılarken, diğer taraftan ise yurt dışına çimento ihracatı gerçekleştirerek, ülkeye döviz girdisi sağlayıp ekonomiye katkılar sunuyor. 

KÇS Kipaş Beton, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Ünaldı Mahallesi’nde yapımı süren 33 bin metrekarelik bir inşaata bir günde 6 pompa ile 4 bin metreküp hazır beton dökümü yaparak, hem Gaziantep hem de inşaat sektöründe büyük bir başarıya imza attı. Çimento ihracat nedeniyle hazır beton bulmada sıkıntının yaşandığı bir dönemde inşaat sektörünün yarasına merhem olan KÇS Kipaş Beton, gece-gündüz çalışarak her zaman olduğu gibi bugünde müşterilerini mağdur etmeden ihtiyaçlarını karşılıyor.   

Güler yüzlü, kaliteli hizmet düsturuyla çalışamaya devam edeceğiz

KÇS Kipaş Beton Gaziantep Bayisi Hamma Beton işletme sahibi Muhammet Yıldız, verdikleri sözü yerine getirmekten mutlu olduklarını söyledi. “Çimento sıkıntısını hiçbir zaman müşterimize yansıtmadık. Güler yüzlü, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti düsturuyla çalışamaya devam edeceğiz” dedi.

Bugüne kadar hiçbir müşterimizi mağdur etmedik, etmeyeceğiz

Yurt dışına çimento ihracatı nedeniyle inşaat sektöründe sıkıntı yaşandığını, ancak bunu müşterilerine yansıtmayarak, ihtiyaçlarını karşıladıklarını anlatan Yıldız, “Aynı gün içerisinde tek bir müteahhide 4 bin metreküp beton döküyoruz. Bugüne kadar hiçbir müşterimizi mağdur etmedik, bundan sonrada etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yüzde 50 hedefine ulaşmak için çalışmalarımız devam ediyor

Yıldız, Gaziantep’te inşaat sektöründeki betonun ihtiyacının yüzde 40’ını karşıladıklarını vurgularken, hedeflerinin yüzde 50 olduğunu belirtti. “Yüzde 50 hedefine ulaşmak için çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah yakın bir zaman bu hedefimize ulaşacağız. Hamma olarak, Gaziantep’in yanı sıra Adıyaman ve Şanlıurfa’da da faaliyet göstermekteyiz. Bu faaliyet alanımıza genişletmeyi düşünüyoruz” diye açıklama yaptı.

KÇS Kipaş Beton, verdiği sözde durdu ve mağdur etmedi

Sıddık Polat, “Şu anda 33 bin 500 metrekareye beton dökülüyor. Piyasadaki beton sıkıntısına rağmen KÇS Kipaş Beton, bize yardımcı oldu, verdiği söz de durdu ve mağdur etmedi. İnşallah bu tür sıkıntıların bir an önce bitmesini temenni ediyoruz” diye konuştu. Fatma Karabacak

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *