ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hayvanat bahçesinin temizliği ihaleye çıkarılıyor

Hayvanat bahçesinin temizliği ihaleye çıkarılıyor
YAYINLAMA: 24 Ağustos 2021 / 14.38
GÜNCELLEME: 24 Ağustos 2021 / 14.38
Burç Ormanı ve Hayvanat Bahçesi’nin bakım ve temizliğinin yapılması işinin ihale edileceği bildirildi. İhalenin keşif bedeli 296 milyar 904 milyon lira.

Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ilana göre, Burç Ormanı ve Hayvanat Bahçesi’nin bakım ve temizlik işi 20 Aralık cuma günü saat 14.00’de Belediye Encümen Salonu’nda yapılacak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihaleye katılmak isteyenler 17 Aralık salı gününe kadar müracaat edebilecek. Geçici teminatı 8 milyar 900 milyon lira olduğu kaydedildi. İhale dosyası ve ek evrakların 150 milyon lira karşılığında çalışma saatleri içerisinde Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda satın alınabilir. İstekliler başvurularını Fen İşleri Daire Başkanlığı’na verebilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerden aranan şartların bazıları ise şöyle; 25 yıl içerisinde yaptıkları benzer işlere ait iş bitirme belgeleri ile iş bitirmelere ait son hak ediş raporu veya geçici kabul tutanağının aslını ibraz etmek kaydı ile tasdikli örneği, noter tasdikli imza sirküleri, sermaye ve kredi imkanlarını açıklayan mali durum bildirisi, banka referans mektubu, ihalenin yapılacağı tarihten önceki, iki yıl içerisinde temizlik hizmetlerinde sürekli çalıştırdığına dair 4 aylık sigorta primi bodrosu geliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *