ANASAYFA arrow right Güncel

Hayırseverler üzerinden kendinize gelecek devşirmeyi bırakın

Hayırseverler üzerinden kendinize gelecek devşirmeyi bırakın
YAYINLAMA: 06 Aralık 2021 / 20.53
GÜNCELLEME: 06 Aralık 2021 / 20.53
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya, Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılında 100 Hayırsever Eğitime Destek Kampanyası ödül töreninin İstanbul’da yapılmasını eleştirdi.

“Bu organizasyonun İstanbul’da yapılmasının amacı nedir? Gaziantep ile ilgili bir işin sunumu neden İstanbul’da yapılıyor acaba?” diye sordu.

Kaya, “Biz hayırseverlerin Gaziantep’te okul, cami, Kur’an kursu yapmalarına karşı değiliz. Biz hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Gaziantep Valimiz Davut Gül’ün şehrimiz için iyiniyetle gösterdiği çabayı da kendi siyasi ikbaliniz için gölgelemekten vazgeçin artık. Biz hayırseverlerin desteği ile yapılan bir işin organizasyonuna milyonlar harcanarak başka şehirde yapılmasına karşıyız” şeklinde konuştu.

 “Bu organizasyonun İstanbul’da yapılmasının amacı nedir? Gaziantep ile ilgili bir işin sunumu neden İstanbul’da yapılıyor acaba?” sorusunu soran İl Başkanı Kaya, “Bu organizasyonun İstanbul'da yapılmasında amaç iş insanlarının yaptığı hayır işleri üzerinden Cumhurbaşkanından “aferin” almak mıdır? Siyasi ve bürokratik güç mü elde etmektir yoksa Gaziantep’e katkı sunmak mıdır, bilemiyoruz ama bildiğimiz bir şey var; itina ile israf yapıyorsunuz. İsraf sizin şiarınız oldu. Burada açık ve net söylüyoruz; kimse hayırseverlerimizin yaptığı iş üzerinden ikbal beklentisine girmesin ve bu işi amacından saptırmasın. Hayırseverlerimizin ceplerinden yaptığı işi Cumhurbaşkanı’nın önüne sunarak kendinize gelecek devşirmeyi bırakın” dedi. Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *