ANASAYFA arrow right Yaşam

Haydi çocuklar bayrama hazırlanın

Haydi çocuklar bayrama hazırlanın
YAYINLAMA: 20 Nisan 2020 / 20.45
GÜNCELLEME: 20 Nisan 2020 / 20.45
Her yıl Gaziantep’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku içinde kutlayan hizmet veren Toyota Plaza Muhittinoğlu, bu yıl tüm çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerde, balkonlarda kutlama çağrısı yapıyor.

Her yıl Gaziantep’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku içinde kutlayan hizmet veren Toyota Plaza Muhittinoğlu, bu yıl tüm çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerde, balkonlarda kutlama çağrısı yapıyor. Toyota, tüm çocuklarımızı bu değerli bayramın 100. yılında “Büyük Türkiye Mozaiği” oluşturmaya davet ediyor.

Toyota Plaza Muhittinoğlu, koronavirüs tedbirleri doğrultusunda evlerinde bulunan çocuklarımızın, 23 Nisan’a kadar yapacakları hazırlıklar ile bayram günü olan coşkularını çekecekleri fotoğraflarla paylaşmalarını bekliyor. Gelecek olan binlerce fotoğraf ile www.23nisan100yasinda.com web-sitesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Türk çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük bir portresi oluşturulacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *