ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hayatımız her yönüyle bilgisayara bağlandı

Hayatımız her yönüyle bilgisayara bağlandı
YAYINLAMA: 05 Ekim 2022 / 14.00
GÜNCELLEME: 05 Ekim 2022 / 14.00
Teknoloji kendini her geçen gün daha da yeniliyor. Bilgisayar sektörü bu gelişmenin kendine fazla gösterdiği sektörlerin başında yer alıyor. Gün geçmiyor ki bir yenilik yapılmasın, yeni bir program tüketiciye sunulması. Sektörel bazdaki bu gelişmeleri daha da yakından takip etmeyi amaçlayan bilgisayarcılar derneği, gelişmeleri takip edip, tüketiciyi aydınlatmayı hedefliyor.

Bilgisayarların sınır tanımaz bir gelişime açık olduğunu söyleyen bilgisayarcılar dernek başkanı, Uçsuz bucaksız bu denizin içerisinde boğulmamak, yönümüzü kaybetmemek için dernek çatısı altında aynı işi yapan esnafla bütünleştik” diyor.

Başkan, “Bilgisayar satışı yapan 26 firma temsilcisi dernek çatısı altında bulunuyor. Bu firmalardan herhangi birinden ürün alan tüketici yaşayacağı bir sıkıntıda, dernek olarak yaptırım gücümüzü kullanıyoruz. Öncelikli hedefimiz tüketiciyi bilinçlendirip, teknolojik yenilikleri göstermek, ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmak. Derneğimiz de bilgisayar satışı yapılmamaktadır. Bilgisayar almak isteyen müşteriye ihtiyaçları doğrultusunda olabileceğini tespit ediyoruz. Müşteri yapacağı işin türüne ve maddi gücüne göre ürünü almaya gittiğinde neyi almak istediğini belirterek ürünü alır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *