ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Havaalanımızın tasfiyesi 1983’te bitirilecek

Havaalanımızın tasfiyesi 1983’te bitirilecek
YAYINLAMA: 26 Ağustos 2021 / 14.07
GÜNCELLEME: 26 Ağustos 2021 / 14.07
Şehrimizdeki havaalanının tasfiyesi işlemi 1983 yılında tamamlanacak. Tasfiye işlemini yürütecek olan ekip şehrimize gelerek çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili olarak Gaziantep Danışma Meclisi üyesi Dr. Mehmet Akdemir'in yazılı olarak verdiği teklifi Bayındırlık Bakanı Tahsin Önal cevapladı. Önal konuyla ilgili olarak Akdemir'e verdiği cevapta şunları bildirdi.

 “Gaziantep’e uçak seferi 1982'de normal olarak devam etti. 1983 yılın da yapılacak hava alanının tasfiye çalışmaları için elemanlarımız Gaziantep’te hazırlık yapıyor. Çalışmalar 1983 yılında tamamlanarak Gaziantep hava alanı tasfiyesi bitirilecektir.

Ulaştırma Bakanı Dr. Mustafa Aysan ile de uçak seferleri konusunda görüşen Dr. Mehmet Akdemir'e 1983 yazından itibaren Direkt İstanbul-Gaziantep seferlerinin arttırılacağı konusunda söz verildi.

Ulaştırma Bakanı Dr. Mustafa Aysan, Ankara- Gaziantep direkt uçak seferlerinin de arttırılması için çalışmalar yapılacağını, kesin durumun önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşacağını Dr. Mehmet Akdemir'e söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *