ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Hanımlar matinesinde parasız meşrubat dağıtıldı

Hanımlar matinesinde parasız meşrubat dağıtıldı
YAYINLAMA: 08 Mayıs 2020 / 13.37
GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2020 / 13.37

 

  1. Gaziantep Sanayi Fuarı nedeniyle fuar alanında açılan Göl gazinosu ünlü ses sanatçılarını getirdi. Ünlü sanatçıların çoğunun ilk defa şehrimizde program yapması büyük ilgiye neden oldu.

Programın başladığı ilk günden bu yana gazino ünlü sanatçılar yüzünden ilgi topladı. Herkes ailesiyle birlikte giderek gönlünce eğleniyor. İlk defa ailece gidilecek nezih bir yerin açılması memnuniyetle karşılandı. Bilindiği gibi şehrimizde ailelerle birlikte müzik dinlenecek bir yer yok.

Cumartesi ve çarşamba günleri öğleden sonraları hazırlanan aile matinesi ise başka bir alem. Hanım hanıma eğlenmeye hasret kalan Gaziantepli hanımlar gazinoyu tıklım tıklım dolduruyor. Gazino hanımların rağbetini daha da artırmak amacıyla ilk iki hanımlar programında parasız meşrubat dağıttı. Bazı yoksul hanımların da ücretsiz olarak programları izlemelerine imkân sağlandı.

Gazino ilgilileri yarından itibaren eski sanatçılara ek olarak yeni şöhretlerin program yapmaya başlayacağını programın daha da zenginleştirileceğini söylediler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *