ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Hangi semte, hangi saatlerde su verileceği bilinmiyor

Hangi semte, hangi saatlerde su verileceği bilinmiyor
YAYINLAMA: 25 Ağustos 2020 / 18.57
GÜNCELLEME: 25 Ağustos 2020 / 18.57
Su sıkıntısı yeniden başladı

Kartalkaya’dan gelen su borusunda arıza olunca, şehre eski Antep suyu verilmeye başlandı. Kartalkaya'dan şehre verilen su borularında patlama olmuş… Yetkililerce şehre beş gün müddetle eski Antep suyunun sıra İle verileceği söylendi. Ama hangi semte, hangi günlerde ve saatlerde su verileceği bildirilmediği için halk perişanlık çekmeye başladı.

Sabah su musluğunu açan ev hanımı, suyu görünce çamaşır hazırlığına başlıyor, temizliğe başlıyor. Bir de bakıyor ki sular kesilmiş. Aman... yaman... Kimse bir şey bilmiyor.

Mahallesine, evine hangi saatlerde suyun verileceğini bilmeyen hanımlar büyük sıkıntı çekiyor. Ve bu işi yapanlara veryansın ediyor, (Neler söylendiğini artık onlar hesap etsinler...)

Belediye işletmeleri veya su işleri sorumluları böyle sıkıntılı zamanlarda her şeyi halka bildirmeli değil mi? Hayır... Bildirmezler. Ancak sorarsanız yarım ağızla su borusunda patlama olduğunu, şehre beş gün süre ile eski Antep suyunun verileceğini söylerler.

Beş gün geçer, sekiz gün geçer. Hala su sıkıntısı devam eder. Üstelik hangi günlerde, hangi saatlerde su geleceği bilinmediğinden sinir bozucu durum devam eder. Mademki eski Antep suyu semtlere, mahallelere sıra ile veriliyor, hiç olmazsa onun günü, saati olmalı değil mi?

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *