ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Halkın huzurunu bozan susturucusuz motosikletler toplanıyor

Halkın huzurunu bozan susturucusuz motosikletler toplanıyor
YAYINLAMA: 01 Ekim 2020 / 16.27
GÜNCELLEME: 01 Ekim 2020 / 16.27
Römorklarında kedigözü bulunmayan traktörler trafikten men ediliyor. Şehrimiz Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler susturucularını çıkartarak vatandaşın huzurunu kaçıran motosikletleri toplamaya başladı.

Edindiğimiz bilgilere göre, vatandaşların aşırı gürültüler çıkararak caddelerde ve sokaklarda cirit atan motosikletlerden şikayetçi olması üzerine trafik ekipleri harekete geçti.

Her gün şehrin kalabalık yerlerinde belirli belirsiz saatlerce ani kontroller yapan trafik şube müdürlüğü ekipleri susturucusuz ve plakasız motosikletleri toplamaya başladı.

“Vatandaşın huzurunun bozulmasına fırsat vermeyeceğiz” diye konuşan Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik ekiplerinin çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüreceğini belirttiler.

Aynıca, römorklarında kedigözü ve yansıtıcı bulunmayan traktörler de trafikten men ediliyor. Yetkililer, motosikletlere ve traktörlere ceza yazılmayarak, trafikten men edildiğini söylediler.

Öte yandan trafik ekipleri sabahları trafiğe çıkan araçların lastiklerini kontrol ederek, kabaklaşmış olan lastikli araçlara trafiğe çıkış izni vermiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *