ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Halkımız, CHP’yi tek başına iktidara taşıyacak”

“Halkımız, CHP’yi tek başına iktidara taşıyacak”
YAYINLAMA: 09 Eylül 2020 / 17.38
GÜNCELLEME: 09 Eylül 2020 / 17.38
Hükümetin başarısızlığı, mevcut diğer partilerin pasifliğinin halkta büyük hayal kırıklığına yol açtığını söyleyen CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Abdullah Dağlıoğlu, CHP’nin parlamento dışında kalmasına rağmen halkın yeniden umudu haline geldiği görüşünü savundu.

Yapılan anketlerde CHP’nin yükseliş trendinin görüldüğünü belirten Dağlıoğlu, partinin geçmişinde hiçbir şaibe bulunmadığı gibi ülke kaynaklarını çarçur etmeyen aksine hep koruyan hatta artıran bir parti olduklarını belirterek, “Partimize halkın ilgisi sürekli artıyor. Bu bizleri mutlu ediyor. Hal-k, sağ partilerin ülkeyi ne hale getirdiğinin farkında. Sorunlar her gün çığ gibi büyüyor, insanlar aç ve perişan. Böyle bir durumda elbette CHP tek alternatif olacak.

Ülkeyi içinde bulunduğu zor durumdan kurtaracak, ekonomiyi düzeltecek halkı refaha kavuşturacak demokrasiyi tam anlamıyla işletecek tek parti CHP’dir. Toplumun kendini güvende hissedebilmesi için CHP’yi tek başına iktidara taşıması gerek. Halkımız bu kez CHP’den bunu esirgemeyecektir. Çünkü daha fazla dayanacak güçleri kalmamıştır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *