ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Halkı her gün öldürüyorlar”

“Halkı her gün öldürüyorlar”
YAYINLAMA: 24 Eylül 2020 / 18.04
GÜNCELLEME: 24 Eylül 2020 / 18.04
Başbakan Ecevit’i her gün halkı öldürmekle suçlayan CHP Gençlik Kollan Başkam Ali Akyılmaz, parlamentonun ülke gerçeklerinden habersiz olduğunu söyledi.

Türkiye’nin IMF’ye ve ondan gelecek haberlere kilitlediğini, iktidar mensubu siyasetçilerin malı kaldırma telaşına düştüğünü ifade eden Akyılmaz, “Bir günde hazırlanan yasalarla, IMF’ye verilen sözler geciktiriliyor. Ama diğer yandan ülke insanı giderek açlığa sürükleniyor. Her gün zam haberleriyle uyanmaya alışan vatandaş, cebindekini koruma telaşında” dedi.

Akyılmaz. “Zam furyasının ardı arkası kesilmiyor. Zamlara bir de bütçe açığını kapatmak için icat edilen vergiler eklenince hayat artık iyice yaşanmaz hale geliyor” diye konuştu.

Başbakan Ecevit’in, sağlığının yerinde ve sapa sağlam ayakta olduğunu kanıtlamak için hastane basamaklarında medya mensuplarına adeta şov yaparak zaman zaman “ben ölmedim” dediğini ifade eden Akyılmaz, “Ancak vatandaş her gün biraz daha ölüyor. Ecevit, bu hızla giderse yakında yönetecek bir halk bulamayabilir. Koalisyon ortakları stratejik meselelerde görüş ayrılığına düşerek, ülkeyi krizkolik haline getirirken, pişkince uyum mesajı vermekten de geri durmuyorlar. Öyle ki, son Telekom olayı bu mükemmel uyumun en son örneği olarak hafızalarımızda yer buluyor” diye konuştu.

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *