ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Halkı ekmeğe muhtaç ettiler

Halkı ekmeğe muhtaç ettiler
YAYINLAMA: 04 Mayıs 2021 / 16.59
GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2021 / 16.59
DYP milletvekili aday adayı Coşkun Özkaya, İktidar partilerinin son yıllarda uyguladığı yanlış politikaların ülkeyi ve milleti yıpratarak vatandaşları bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiğini söyledi.

DYP’nin demokratik yapısına uygun olarak Gaziantep’teki aday belirlemesini tabandan gelen sese kulak vererek yapacağını söyleyen Özkaya, “Milletvekili adaylarımızı, delegelerimizin ve yönetim kurulu üyelerimiz oylarıyla yarın yapılacak olan adaylık yoklamasıyla belirleyecektir. 2 dönemdir Nizip Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yerine getirdim. DYP’den milletvekili aday adayı oldum. Ben ve ailem uzun yıllardır Demokrat Parti, Adalet Partisi ve bu partilerin devamı olan DYP’de görev alarak ülkemize ve milletimize, Gazianteplilere önemli hizmetler gerçekleştirdik.

DYP’li delegelerimiz ve vatandaşlarımız yaptığımız hizmetleri yakından bilmektedir. Ülkemizin ve vatandaşlarımızın içerisinde bulunduğu sıkıntıların çözümünde partililerin gösterecekleri güçlü ve deneyimli adayların önemli rolü olacaktır. DYP’nin tek başına güçlü bir iktidar kurarak milletimizin yüzünü güldüreceği günler uzak değildir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *