ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Halkçı Parti Genel Başkanı Necdet Calp şehrimizde

Halkçı Parti Genel Başkanı Necdet Calp şehrimizde
YAYINLAMA: 28 Kasım 2022 / 18.56
GÜNCELLEME: 28 Kasım 2022 / 18.56
İl binasını hizmete açan genel başkan, Gaziantep’in sorunlarını yakından bildiğini belirtti

Halkçı Parti İl binası dün saat 16!da Genel Başkan Necdet Calp tarafından hizmete açıldı. Açılış saat 15’de yapılması gerekirken Malatya’dan şehrimize gelen konvoyun yolda trafik kazası geçirmesi nedeniyle gecikmeye sebebiyet verdi.

Açılış töreni kurban kesilerek başladı. Daha sonra Halkçı Parti Genel Başkanı Necdet Calp halka hitaben bir konuşma yaptı. Gaziantep’in sorunlarını yakından bildiğini bildiren Calp özetle şunları söyledi:

“Aziz Gaziantepliler, Kurtuluş Savaşının yiğit insanları, Demokratik döneme geçişte başarılı olmak için oylarınızı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Halkçı Partinin sizlerden aldığı büyük güç vardır. Halkçı Parti halkımızın özgürlük içinde, barış ve güven ortamında tasasız omuz omuza vererek yaşamasını, verimli ve akılcı bir biçimde üretmesini, halkçı bir düzen içinde bölüşülmesini amaçlayan sosyal demokrat bir partidir.

Atatürk ilkelerine gönülden bağlı bir partiyiz. Her türlü doğmaya, bağnaz düşünceye karşıyız. Bir sosyal sınıf ve grubun başka sosyal sınıflar üzerinde, dolaylı ve dolaysız biçimde egemenlik kurmasına asla izin veremeyiz.

Halkçı Parti geri kalmışlığı kader olarak kabul etmez. Hızlı kalkınmadan yanayız. Vergi düzenimizi yeterli ve adaletli bulmuyoruz. Vergi yasalarımız anlaşılabilir, ana ilkeleri adil yasalar haline dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Çiftçiliği, hayvancılığı, kooperatifçiliği destekleyeceğiz. Gaziantep’teki sanayi sektörünü ve Türkiye’deki katkılarını biliyoruz. Sizleri destekleyecek, büyük kolaylıklar sağlayacağız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *