ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Halk Otobüsleri Derneği’nden ‘Bizim Çocuklarımız’a anlamlı bağış

Halk Otobüsleri Derneği’nden ‘Bizim Çocuklarımız’a anlamlı bağış
YAYINLAMA: 11 Mart 2021 / 13.40
GÜNCELLEME: 11 Mart 2021 / 13.40

Özel Halk Otobüsleri Derneği, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülen Bizim Çocuklarımız Projesi’ne 30 milyar katkıda bulundu. Her kesimin özellikle sivil toplum örgütlerinin bu projeye sahip çıkmasını isteyen Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hikmet Hobaplı, Gün geçtikçe bu projenin ne kadar önemli olduğu daha iyi ortaya çıkıyor. Türkiye’deki diğer illerin yanı sıra Avrupa ülkelerinde de proje geniş yankı uyandırdı.

“Proje geliştirilerek, kimsesiz çocukların eğitim, barınma ve tedavilerinin yaraşıra iş imkanı da sağlanıyor. Özel Halk Otobüsleri Derneği olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Şubat ve Mayıs aylarında toplanan 30 milyarı bulan bağışı teslim ettik. Katkılarımız bundan sonra da sürecek” dedi.

Hobaplı, herkesin bütçesine göre bir bağışta bulunmasını isteyerek şunları söyledi: “Sokaklarda, caddelerde, parklarda serbest ve kaygısızca gezmek istiyorsak, çocuklarımızın sokaklarda rahatça dolaşmalarını istiyorsak, kendi huzurumuz için, kimsesiz çocukların sokaklardan kurtarılarak topluma kazanılmasını desteklemeliyiz. Bu nedenle, herkes bütçesine göre, bir çay veya dolmuş parasını, vakfa bağış olarak vermelidir. Bu şekilde Gaziantep sokak çocuklarından arınabilir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *