ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Halk Günü düzenleniyor

Halk Günü düzenleniyor
YAYINLAMA: 26 Ağustos 2021 / 14.09
GÜNCELLEME: 26 Ağustos 2021 / 14.09
Gazianteplilerin sorunlarını dinlemek ve çözüm getirmek amacıyla yılbaşından sonra her hafta halk günü düzenleneceği belirtildi. Ayrıca belirli aralıklarla kamu görevlileriyle toplantı yapılarak onların da sorunlarına çözüm aranacağı kaydedildi.

Vali Erhan Tanju, uzun süredir gündemde olan, vali yardımcıları ile birlikte ortak çalışma yaparak gerçekleştirilecek halk günüyle ilgili alt yapı hazırlığı yaptıklarını açıkladı. Vali Tanju, “Halk günü için detay çalışmaları sürüyor. Bu toplantılara ben veya vali yardımcıları ile bazı daire müdürleri katılacak. Çok geniş kapsamlı ve geniş katılımlı bir toplantı olacak. Toplantı için yer tespiti de yapıyoruz. Halk günlerinde dile getirilen sorunlar ve taleplere yasal çerçevede çözüm bulunacak ve takip edilecek, sürüncemede bırakılmayacak” dedi.

İlk kez Gaziantep Valiliği olarak düzenlenecek toplantılarla kamuda çalışan tüm personelin sorunları dinlenerek çözümüne çalışacaklarını söyleyen Vali Tanju, “Bu toplantılar belirli aralıklarla tekrarlanacak. Kamu görevlileriyle yapılacak toplantıyı görevlendirilecek bir vali yardımcısı takip edecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *