ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

’Halk, devleti işgal edenleri oylarıyla süpürüp atacaktır’’

’Halk, devleti işgal edenleri oylarıyla süpürüp atacaktır’’
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
CHP il Başkanı Asım Meriç, 5 Haziran seçimlerinde CHP’nin Gaziantep’ten 6 Milletvekili ile 2 Cumhuriyet Senatosu üyeliği kazanacağını ileri sürdü. CHP İl Başkanı Meriç dün basına verdiği yazılı demeçte
CHP il Başkanı Asım Meriç, 5 Haziran seçimlerinde CHP’nin Gaziantep’ten 6 Milletvekili ile 2 Cumhuriyet Senatosu üyeliği kazanacağını ileri sürdü.
CHP İl Başkanı Meriç dün basına verdiği yazılı demeçte, 5 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili görüşlerini açıkladı.
Asım Meriç, demecinde şöyle dedi:
‘’ 1 Mayıs Pazar günü yapılan aday yoklamasından sonra listede sıraya giren ve giremeyen tüm partili arkadaşlarımız medeni ölçüler içinde mücadele vermişlerdir.
Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bilhassa listeye giremeyen ve listede seçilemeyecek sıralarda olan partili arkadaşlarımızın, bizzat parti binasına gelerek veya telefon ederek CHP emrinde olduklarını ve vazife istediklerini bildirmeleri, bize ve dolayısıyla CHP’ye güç katmıştır.
CHP il örgütü olarak 5 Haziran’da yapılacak seçimlerde 6 Milletvekili ile 2 Cumhuriyet Senatosu üyeliği kazanmaya çalışacağız.
Demirel başkanlığındaki hükümetin oluşmasında güdülen cephecilik anlayışı aslında Milleti temelden bölmeye amaçlamaktadır. İnancımız kim ne yaparsa yapsın sözde milliyetçilerden olan halk, Devleti işgal edenleri 5 Haziran 1977’de oylarıyla süpürüp atacak ve 6 Haziran’da Ecevit’i Başbakan yapacaktır.’’



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *