ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Halep Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nın hazırlıkları sürüyor

Halep Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nın hazırlıkları sürüyor
YAYINLAMA: 05 Ocak 2021 / 13.40
GÜNCELLEME: 05 Ocak 2021 / 13.40

GTO ve GSO tarafından organize edilen ve 6-9 Haziran 2002 tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek Halep Türk İhraç Fuarı ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. GTO’dan yapılan açıklamaya göre, Suriye ile ticari ilişkileri geliştirme kapsamında ilk kez gerçekleşecek olan fuara, Halep Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destek verdiğini söyledi.

Açıklamada, Halep Türk İhracat Ürünleri Fuarı’nın hazırlıkları ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili olarak GTO ve GSO yetkililerinin katılımı ile 10 Mayıs 2002 Cuma günü saat 15.30’de Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda basın mensuplarına yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapılacağı vurgulandı.

Suriye ile Türkiye arasında son yıllarda ekonomik alanda sürekli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken yetkililer, “Firmalarımızın Suriye pazarına yönelmesi bu ülkeye olan ihracatımızda önemli artışların olmasına vesile olacaktır. 6-9 Haziran’da gerçekleştirilecek fuarda ayrıca çeşitli toplantılar gerçekleştirilecek ve Türk işadamlarıyla Suriyeli partnerlerinin bire bir görüşmeler yapması, sağlanacaktır. Bu fuar işadamlarımızın Suriye pazarına yönelmesi bakımından önemli bir fırsat teşkil etmektedir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *