ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir”

“Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir”
YAYINLAMA: 28 Aralık 2020 / 13.10
GÜNCELLEME: 28 Aralık 2020 / 13.10
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 62. yılını coşkuyla kutluyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 62. yıldönümü milletçe coşkuyla kutluyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün “Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir” sözleriyle ifade edilen, gerçek demokrasinin ta kendisi olan bugün Atatürk'ün önderliğin de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılarak çalışmalarına başlamıştı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu günün Atatürk tarafından armağan edilmesiyle tüm dünyaya güzel bir ders verilmiş, ulu önderimizin dahası bir kere daha kanıtlanmıştır.

Şehrimizdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine saat 8’de Atatürk Anıtına çelenk konulup saygı duruşuyla başlanacak, İstiklâl Marşı'nın topluca bando eşliğinde söylenmesiyle bayrağımız gönderlere çekilecek.

Kamil Ocak spor alanındaki törenler saat 9.30’da başlayacak. Vali Fikret Koçak, Sıkıyönetim Komutan yardımcısı ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şehabettin Balkan, Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uçkan öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacak. İstiklâl Marşı ile bir ilkte alandaki gönderlere bayraklar çekilecek, öğrenciler topluca ant içecek. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uçkan günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yapacak, öğrenciler tarafından şiirler okunduktan sonra geçit törenleri yapılacak. Törenlere resmi tatil olmadığından sadece ilkokul öğrencileri katılacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *