ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

GYV’den 150 bin dolarlık yatırım

GYV’den 150 bin dolarlık yatırım
YAYINLAMA: 30 Kasım 2020 / 13.20
GÜNCELLEME: 30 Kasım 2020 / 13.20
Gaziantep Yardım Vakfı’nın yeni hizmet binasının temeli atıldı. 4 Kattan oluşacak ve yaklaşık 150 bin dolara mal olacağı belirtilen hizmet binasının bir katı evi olmayan vatandaşlara geçici iskan yeri olarak ayrılacak. Binanın 6 ay içerisinde hizmete açılacağı kaydedildi.

Gaziantep Yardım Vakfı yöneticileri, kuruluşun 10’uncu yıldönümü nedeniyle Grand Otel’de bir toplantı düzenledi. Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tatar, “Vakıf ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda, sağlık, giyecek, yakacak yardımı yapmaktadır. Bugün bin 500 ilköğretim ve lise öğrencisine giysi, kitap, defter yardımı yapılırken, 270 üniversite öğrencisine burs vermektedir. Vakıf daha iyi hizmet için önce bir araç almış birinci yıldönümünden bu yana Hayri Özkaya isimli hayırseverin tahsis ettiği binada hizmet vermektedir. İkinci yıl da aynı binada yaptırdığı Sağlık Ocağı ile de ihtiyaç sahiplerine sağlık hizmetlerinde bulunmaktadır” dedi.

Yardımlarının haftalık, 15 günlük, aylık olarak evlerin ihtiyaçları ve yaşayan sayısına göre 12 çeşit gıda poşetleri şeklinde, bulgur, un, şeker, et, pirinç, çay, deterjan, peynir, zeytin şeklinde dağıtıldığını belirten Tatar, “Yardımlarınız son kuruşuna kadar son tanesine kadar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *