ANASAYFA arrow right Güncel

Güzel günler mutlu yarınlar çok yakında gelecek

Güzel günler mutlu yarınlar çok yakında gelecek
YAYINLAMA: 22 Mayıs 2020 / 18.21
GÜNCELLEME: 22 Mayıs 2020 / 18.21

Gaziantep Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İhsan Yiğit, başta Sigorta Acenteleri olmak üzere tüm Gazianteplilerin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olan Mübarek Ramazan Bayramı’nı Koronavirüs nedeniyle bu yıl evlerimizde kutlayacağız. Fakat yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen evlerimizden bayram heyecanı, sevinç ve neşe eksik olmasın. İnşallah güzel günler mutlu yarınlar çok yakında gelecek” şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğin nişanesi olduğunu söyleyen Başkan Yiğit:
“Bayram; neşe, sevinç, heyecan ve mutluluk demektir. Büyüklerin ellerinden küçüklerin ise gözlerinden öpüldüğü çok özel günlerdir. Bayramlar bizi biz yapan değerlerin hatırlandığı gündür. Mübarek Ramazan Bayramı’nı bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran, milyonlarca kişinin bu virüse yakalanmasına ve yüz binlerce kişinin ise hayatını kaybetmesine neden olan Koronavirüs salgını nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. Bu içimizde burukluk oluştursa da tüm yaşanan bu olumsuzluklara rağmen bayramımızı sevinç, neşe ve mutluluk içerisinde kutlayalım. Lütfen evlerimizden çıkmayalım. Büyüklerimizin bayramını telefon ile arayarak kutlayarak gönüllerini alıp kalplerini kazanalım.”

Eğer devletimizin, ilgili kurum ve kuruluşların Koronavirüs ile mücadele kapsamında aldığı tedbirlere harfiyen uyarsak, bu virüsten bir an önce kurtulur, Kurban Bayramı’nı ve önümüzdeki özel günleri ve bayramları eski bayramlar gibi kutlarız, yok eğer alınan tedbirlere uymazsak, her bayramı ve özel günleri evimizde sevdiklerimizden uzak geçirmek zorunda kalırız. Dolayısıyla LÜTFEN vatandaşlarımızdan alınan tedbirlere uymalarını, dışarı çıktıklarında sosyal mesafe kurallarına uymalarını, maskesiz dışarı çıkmamalarını ve mümkün olduğunca evden çıkmamalarını önemle rica ediyoruz. İnşallah güzel günler mutlu yarınlar ve gelecek bizleri bekliyor.”

Bu vesile ile başta Sigorta Acenteleri ve Gaziantepli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı yeniden en içten dileklerimle kutlar, “Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa sevgi, kardeş, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *