ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Güvenlik görevlileri tarafından şehirde genel kontroller yapıldı

Güvenlik görevlileri tarafından şehirde genel kontroller yapıldı
YAYINLAMA: 02 Haziran 2022 / 13.49
GÜNCELLEME: 02 Haziran 2022 / 13.49
19 ehliyetsiz sürücü, 47 kimliksiz ve 17 şüpheli kişi yakalandı. Emniyet müdürlüğü yetkilileri tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre bu ay içinde üçüncü genel kontrol ve tarama çalışmalarına önceki gün başlandı.

Trafik ekipleri ile birlikte yapılan genel kontroller sonunda trafik kurallarına uymayan ve yanında araçlarla ilgili belgeleri bulundurmayanlardan 1 milyon 120 bin 250 liralık ceza alındı. Bu arada ehliyetsiz araç kullanan 19 kişi yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı. Trafik ekipleri tarafından 3000 araç kontrole tabi tutuldu.

Güvenlik kuvvetlerinin diğer ekipleri tarafından şehir içinde yapılan genel tarama ve kontroller esnasında ise yanında kimliği bulunmayan 47 kişi, durumuna şüphelinin 17 kişi, iki asker kaçağı ve halkın huzurunu bozarak rezalet çıkarmaya çalışan iki kişi yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Kıraathane ve kahvehanelerde yapılan kontroller esnasında ise kumar oynamakta olan 7 kişi yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmaya başlandı. Emniyet müdürlüğü yetkilileri genel kontrol ve taramaların zaman zaman yapılmasına devam edileceğini bildirdiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *