ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gürültü kirliliği giderek artıyor

Gürültü kirliliği giderek artıyor
YAYINLAMA: 08 Ağustos 2022 / 13.42
GÜNCELLEME: 08 Ağustos 2022 / 13.42
Gürültü kirliliğinin giderek artan bir sorun haline gelmesi tepkilere yol açarken, Vali Erhan Tanju herkesin başkalarının hakkına saygılı olmasını istedi ve gürültü kirliliği yapanların derhal yetkili makamlara bildirilmesini istedi.

Son zamanlarda rastgele yer ve saatlerde, gelişigüzel, yüksek sesli müzik çalma, özellikle gece geç saatlerde düğün konvoylarının klaksonları ve silah sıkma olayların artması ile ilgili açıklama yapan Vali Tanju, gürültü kirliliğine karşı hep birlikte mücadele etmek gerektiğini kaydetti. Tanju, “İnsanlar, başkalarının haklarına saygılı olmalı. Toplum artık bu bilince ulaşmalı.

Gürültüyle mücadelemiz sürüyor. Geceleri korna çalarak uyuyan insanları, çocukları rahatsız eden, huzursuzluk çıkaranlar, derhal polise bildirilsin. Zaten 24.00’ten sonra polis her türlü eylemden sorumlu. Bana ne diyemez. Diğer zamanlarda gürültüden Çevre Müdürlüğü, Zabıta ve polis sorumludur. Gürültüye karşı özel hassasiyetimiz var. Bu konuda taviz vermeyiz” dedi.

Tanju, “Halkın desteği devam ettiği sürece sorunun üstesinden geleceğiz. Bu konuda yapılacak en küçük bir ihbar bile anında değerlendirilecektir. Şikayete rağmen görevini yapmayan memur olursa gereken yapılacaktır. Bu nedenle sonuç alamayan vatandaşlar, şikayet saatini ve hangi makama yaptığını iletirse gereken yapılır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *