ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gürsel, idarecilik görevinden alındı

Gürsel, idarecilik görevinden alındı
YAYINLAMA: 04 Ocak 2021 / 13.53
GÜNCELLEME: 04 Ocak 2021 / 13.53
Haklarında çeşitli nedenlerden dolayı soruşturma açılarak idarecilik görevi alman eski okul müdürlerinden üçünün yeniden aynı okula atanması tepkilere yol açtı. Bu arada Gaziantep Lisesi Müdür Şerif Gürsel de idarecilik görevinden alındı.

Şehit Nafi Kıvanç İlköğretim Okulu eski müdürü Erdoğan Yıldız’ın okuldaki kız öğrencilerle bayan öğretmene cinsel tacizde bulunduğu ve okulun demirbaşına zarar verdiği gerekçesi ile hakkında açılan soruşturma tamamlandı. Yıldız, idarecilik görevinden de alınırken hakkında dava açıldı. Bu arada Yıldız’ın Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak ataması yapıldı.

Çeşitli suçlardan dolayı soruşturma geçirdikten sonra idarecilik görevinden alınan Emine Ulusoy İlköğretim Okulu eski Müdürü Cuma Korkmaz yine Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak atandı. Soruşturma geçiren Halk Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet Çiftçi de idarecilik görevinden alınarak diğerleri gibi Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak atandı.

Soruşturma geçiren üç idarecinin Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na atamasının yapılmasına veliler, öğrenciler ve öğretmenler tepki göstererek, “Başka okul yok mu da bunların üçünü bizim okula veriyorlar, burası sürgün yeri mi? Böyle soruşturma geçiren ceza atan öğretmenlerin okulumuzda ne işi var, gönderecek başka okul yok mu? Bu atamalardan rahatsızız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *