ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güneydoğu’da ilk tarım makinaları fuar açılıyor

Güneydoğu’da ilk tarım makinaları fuar açılıyor
YAYINLAMA: 16 Ocak 2022 / 17.01
GÜNCELLEME: 16 Ocak 2022 / 17.01
İlk kez düzenlenecek olan Uluslararası Sera ve Tohumculuk Fuarı 8-11 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep fuar alanında gerçekleşiyor. Fuarda aynı zamanda traktörlerle çeşitli araç ve gereçlerin sergileneceği kaydedildi.

Uluslararası Sera ve Tohumculuk Fuarına geniş ürün yelpazesi ile katılacağını belirten yetkililer, sektörün pazar lideri olan Newholland’ın standında, traktörler, J serisi ve 56 Serisi traktörlerin standartlarda yer alacağı bildirildi.

Balya makinası, mara tavsiye bıçağı ve gaspardo mibzerin sergileneceğini belirten Güneydoğu bölge satış müdürü Mehmet Uzunköprü, “Bu fuarın Gaziantep bölgesinde ilk kez düzenlenmesi ve Güneydoğu bölgesinde gerçek anlamda bir fuar organizasyonu olması sebebiyle önemi büyüktür. Tarımın beşiği haline gelen Güneydoğu Anadolu bölgesinde, firmaların bölgeyi halen güvensiz görmeleri ve dağıtım kanallarını oluşturmamaları nedeniyle kaliteli ve iyi ekipmanlar bölgeye girememiştir. Bu projenin hayata geçmesi ile birlikte fuarların ve ticari organizasyonların artması, Gaziantep yöremizin ekonomik açıdan kalkınması, gelişmesine, kalitenin artmasına ve en önemlisi bölge çiftçisinin menfaatine olacaktır” dedi.

40 firmanın katıldığı fuarın Güneydoğu’da ilk kez yapılıyor olması nedeniyle çok sayıda çiftçinin fuarı ziyaret etmesinin beklendiği bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *