ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güneydoğubirlik yine karıştı

Güneydoğubirlik yine karıştı
YAYINLAMA: 27 Eylül 2021 / 14.49
GÜNCELLEME: 27 Eylül 2021 / 14.49
Yönetim kurulu toplanarak Genel Müdür Vakkas Korkmaz’ın görevine son verdi. Bu karar 8 Ocak’ta 5. Noter’in 534 Sayılı yazısı ile iletildi.

Kararın 4 kişilik yönetimde 3 üyenin oyuyla alındığını belirten muhalif taraf, görevden alınma kararına rağmen Vakkas Korkmaz’ın makamdan ayrılmadığını ve makam aracını kullandığını söylerken, Vakkas Korkmaz konuyla ilgili olarak Sabah’a yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulu üyelerini yakınlarınızı işe alacağız diye kandırmışlar, ancak onlar imzalarını geri aldı. Ben görevimin başındayım’ dedi.

4 Kişilik yönetim kurulunun 3 oyla Vakkas Korkmaz’ın yerine Mehmet Gilgil’i vekaleten atandığını belirten muhalif grup temsilcileri, “Yönetimin karan kendisine bildirildiği halde Vakkas Korkmaz makamdan ayrılmıyor ve makam aracını kullanmaya devam ediyor. Bu nedenle vekaleten atanan Mehmet Gilgil göreve başlayamıyor” diye açıklama yaptı.

Vakkas Korkmaz, Sabah’ın olayla ilgili sorularını yanıtlarken, bazı yönetim kurulu üyelerinin yakınlarına iş vadi ile kandırıldığını belirtirken, “Yönetim kurulu üyelerini, yakınlarınızı işe almak için size kontenjan ayıracağız diye kandırmışlar ve imzalarını almışlar. Ancak, yönetim kurulu üyeleri ile görüştüm ve imzalarını geri aldılar. Ben şu anda görevimin başındayım” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *