ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Güney ve Doğu illerine 4,5 milyar liralık yatırım yapılacak” 

“Güney ve Doğu illerine 4,5 milyar liralık yatırım yapılacak” 
YAYINLAMA: 04 Ocak 2021 / 13.48
GÜNCELLEME: 04 Ocak 2021 / 13.48

Köyişleri ve Kooperatifler Bakanı Münir Raif Güney dün Topraksu Başmühendisliği bahçesine konulan Atatürk büstünü açtı. 5. Zırhlı Tugay ve Sıkıyönetim Komutanı Tuğgeneral Şahabettin Balkan ile Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ'u makamlarında ziyaret etti. Daha sonra bakanlığıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Topraksu Başmühendisliği bahçesine konulan Atatürk büstünün açılışında saygı duruşunda bulunuldu, istiklal Marşı topluca söylendi. Vali Fikret Koçak özlü bir konuşma yaptı. Bakan Güney Atatürk büstünü açtı. Türkiye birincisi olan Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu öğrencileri davetlileri hayran bırakan folklor gösterileri sundu. Öğrencilerle teker teker ilgilenen Bakan Güney kendilerini kutlayarak “Fransa'da yapılacak folklor yarışmalarında da sizlerden birincilik bekliyorum” dedi.

Atatürk büstünün açılış törenine Köyişleri ve Kooperatifler Bakanı M. Raif Güney, Vali Fikret Koçak, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sahabettin Balkan, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Rıfat Ercan, Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ, Emniyet Müdürü Rıfat Özbirgül, Devlet Hastanesi Baştabibi Güngör Ceydeli ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *