ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

GTO yönetimi belirlendi

GTO yönetimi belirlendi
YAYINLAMA: 19 Haziran 2020 / 12.32
GÜNCELLEME: 19 Haziran 2020 / 12.32

Önceki gün yapılan seçimlerde yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Aslan, Zeki Yağcı, Hanefi Yılmaz, Halil Zelzele, Faruk Aktan. Mehmet Tabur, Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Ünal Özdil, Ali Bingöl Yaşar, Necmettin Ay ve Ceyhun Batallı yeniden getirildi.

Oda yönetim kurulu üyelerinin önümüzdeki günlerde kendi aralarında görev bölümü yapacağı belirtilirken, Meclis Başkanı Mustafa Geylani ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan yaptıkları açıklamada, kentin sosyo ve ekonomik yönden gelişiminin yanı sıra önemli projelere imza atan bir kuruluş olduklarına dikkat çektiler.

Başta kendi üyeleri olmak üzere topluma, parlamentoya, hükümetlere, yerel yönetimlere ve tüm sivil örgütlerine fikirlerini, beklentileri anlatan, görüş ve sözlerine itibar edilen bir kurum olduklarını söyleyen Aslan ve Geylani, “GTO sadece geçmişi değerlendiren ve yapılan yanlışları dile getiren bir kuruluş değil, her zaman var olan sorunların takipçisi olarak alternatif çözüm önerilerini dile getiren bir kuruluş olmuştur” dedi.

Aslan ve Geylani GTO’nun dile getirdiği her görüşün işlerlik kazanması yanında Gaziantep’teki kurum ve kuruluşlarla sivil toplum örgütleri arasındaki birlikteliğin yararına inanarak çalışmalarını bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceklerini ifade ettiler.  

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *