ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

GTO, AKP’li milletvekillerine rapor sundu

GTO, AKP’li milletvekillerine rapor sundu
YAYINLAMA: 16 Eylül 2021 / 13.17
GÜNCELLEME: 16 Eylül 2021 / 13.17
Ticaret Odası tarafından hazırlanan Gaziantep’in sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin rapor AKP’li milletvekillerine verildi. GTO Başkanı Mehmet Aslan, raporla ilgili olarak ayrıca AKP’li milletvekille-rini bilgilendirdi.

GTO Başkanı Mehmet Aslan, önceki gün Odayı ziyarete gelen milletvekilleri Fatma Şahin ve Ahmet Uzer’e sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin kapsamlı bir rapor sundu. Aslan, yaptığı değerlendirmede, kentin iş aleminin öncelikli beklentileri arasında siyasi ve ekonomik istikrarın geldiğini bu konuda hükümetin önemli bir olanağa sahip olduğunu, bu olanağı en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Reel sektörün özellikle ekonomik kriz sonrası karşı karşıya olduğu çok önemli problemlere dikkat çeken Aslan, ülkenin kalkınmasında anahtar role sahip sektörün desteklenmesinin ülke politikalarında öncelikle olarak ele alınması gereken konu olduğunu açıkladı. Ziyaret sırasında milletvekili üzer ve Şahin, GTO’nun çalışmasının çok önemli bir kaynak teşkil ettiğini, bu konudaki hassasiyetin devamını beklediklerini-ifade etti-

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *