ANASAYFA arrow right Güncel

Gözlükçülük, takdir gören güzel mesleklerden birisi

Gözlükçülük, takdir gören güzel mesleklerden birisi
YAYINLAMA: 01 Haziran 2020 / 21.13
GÜNCELLEME: 01 Haziran 2020 / 21.25
17. Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası, 1 Haziran Optisyen ve Gözlükçüler Günü dolayısıyla açıklama yaptı

Başkan Cuma Reyhan yaptığı açıklamada, “Bugünün anlam ve önemi hem vatandaşlarımız hem de meslektaşlarımız için tabi ki çok fazla. Çünkü gözlükçülük mesleği, gerek emeği gerekse saygınlığı itibariyle takdir gören en güzel mesleklerden birisi” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına 1 Haziran’ın Optisyen ve Gözlükçüler Günü olduğunu hatırlattı.

Reyhan, “Bugünün anlam ve önemi hem vatandaşlarımız hem de meslektaşlarımız için tabi ki çok fazladır. Çünkü Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarından itibaren gözlük kullanımı büyük bir ihtiyaç olup, gözlükçülük mesleği de, gerek emeği gerekse saygınlığı itibariyle takdir gören en güzel mesleklerden birisi olduğundan Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon tarafından 24 Haziran 2008 tarih 1226-32916 sayılı yazı kararı ile 1 Haziran Günü Optisyen Gözlükçüler günü olarak kutlanmaya başlandı” şeklinde konuştu.

Başkan Reyhan, “Bizler bu kutlu görevi ifa ederek oluşturduğumuz 17. Bölge Gaziantep Optisyenler Odası olarak hem halkımız hem de bu işe gönül veren meslektaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın teminatını gönül rahatlığı ile veriyoruz. Bugün bizim günümüz olan 1 Haziran Gözlükçü ve Optisyenler Günü’nde de bu sözün altını önemle çizerek hepimizin Gözlükçü ve Optisyenler Gününü canı yürekten kutluyoruz” dedi. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *