ANASAYFA arrow right Eğitim

GKV’de münazara turnuvası ödül töreni heyecanı

GKV’de münazara turnuvası ödül töreni heyecanı
YAYINLAMA: 15 Haziran 2021 / 18.08
GÜNCELLEME: 15 Haziran 2021 / 18.08
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri’nde düzenlenen geleneksel münazara yarışmaları bu yıl online olarak gerçekleştirildi.

Yarışmalar sonucunda dereceye giren başarılı öğrenciler Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Engin Biba tarafından ödüllendirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen münazara yarışmaları sonucu ödül almaya hak kazanan yarışmacılara ödülleri düzenlenen törenle GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba tarafından verildi.

Yarışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba “Okulumuzda gelenekselleşen münazara turnuvaları ile öğrencilerimiz dili etkili ve akıcı bir şekilde kullanabilme, kendini doğru ifade edebilme kazanımlarını geliştirerek, öz güveni yüksek bireysel çalışmalarda ve grup çalışmalarında etkili, liderlik vasfı yüksek, mantık yürüten, tezler ortaya koyabilen ve antitezler oluşturabilen bireyler haline gelmektedirler” dedi.

Okul Müdürü Biba, açıklamalarının devamında, “GKV Özel Okullarında Online olarak gerçekleşen münazara turnuvası, Edebiyat zümresinden Abdulkadir Summak, Ceyda Devamlı ve Mehmet Ali Erbudak öğretmenlerimiz ve münazara kulübü öğrencilerimiz ile önce eğitim verilip, ardından 5 tur ve 21 karşılaşmadan oluşmuş, final karşılaşması sonrasında ise kazananlar belli oldu ve ödüller sahiplerini buldu” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen yarışmaların ardından dereceye giren GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Baran Alioğlu, Nehir Çoruh, Deniz Doğan madalya ve katılım sertifikaları, şampiyon olan takım üyeleri GKV Özel Liseleri 10. Sınıf öğrencileri Arda Akgül, 11. sınıf öğrencileri Nehir Zelal Sönmez ve M.Buğra Alageyik'e münazara turnuvası kupası, madalya, sertifika ve hediyeleri GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba tarafından takdim edildi.

İlginizi Çekebilir
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
Ankara Tabip Odası'nın tıp fakültelerinin azalan tercihlerine yönelik nedenlerin sıralandığı notta, "Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın olumsuz etkisiyle yaşanan sorunlar, sağ...
#Eğitim / 30 Ağustos 2022
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Türkiye’de tarımın AKP dönemindeki çöküşü tartışılırken ziraat fakültelerinin faaliyet raporları da tarım eğitimindeki sorunları gözler önüne serdi. Pek çok fakültenin ra...
#Eğitim / 29 Ağustos 2022
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni dersliğin hizmete açılacağı; yeni inşa edilen ve güçlendirilen 450 eğitim binasında 6...
#Eğitim / 28 Ağustos 2022
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
Elektronik YÖKDİL 14 Mayıs'ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında gerçekleştirilecek.
#Eğitim / 06 Nisan 2022
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
MEB Açık Öğretim Liselerinde eğitimini tamamlayıp üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, 2. dönem AÖL sınav sonuçlarını açıkladı.
#Eğitim / 24 Mart 2022
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS için başvuru tarihini kaçıran adaylar, bugün ve yarın başvuru yapabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için iki gün sürecek başvu...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *