ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

GKV Özel Okulları’nda Mehmet Akif Ersoy anıldı

GKV Özel Okulları’nda Mehmet Akif Ersoy anıldı
YAYINLAMA: 13 Mart 2022 / 19.03
GÜNCELLEME: 13 Mart 2022 / 19.03
“İstiklal Marşı’nda kanıyla al bayrağı, canıyla aziz vatanı var eden Mehmetçiğin sesinin var” 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy’un yaşamından kesitlerin sunulduğu belgeselin ardından öğrencilerin sahnelediği drama ve oratoryo izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni düzenlendi. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene; GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler ve ilkokul öğrencileri katıldı. İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokulu Müdürü Serenada Onan, İstiklal Marşı’nda kutsal toprağın kara bağrına düşen taze fidanların ruhu vardır. İstiklal Marşı’nda kanıyla al bayrağı, canıyla aziz vatanı var eden Mehmetçiğin sesinin var olduğunu belitti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *