ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gidenler neden gittiğini kamuoyuna açıklamalı

Gidenler neden gittiğini kamuoyuna açıklamalı
YAYINLAMA: 04 Mayıs 2021 / 16.58
GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2021 / 16.58
ANAP’ın seçimleri erteletme senaryolarının içinde yer almadığını ifade eden ANAP Milletvekili ve Turizm Bakanı Mustafa Taşar, seçmenlerin "yeniyim değiştim" diye sadece elbisesini değiştirenlere, mesaj kirliliği yapanlara aldanmayacağını açıkladı. Taşar, ANAP’ın değişmediğini belirterek gidenlerin de neden gittiklerini, kamuoyuna açıklaması gerektiğini vurguladı.

Parlamentonun seçim karan almasından sonra ilk kez seçim bölgesi Gaziantep’e gelen Taşar, dün Tuğcan Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Bakanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlattıktan sonra ANAP’tan istifalar ve seçimin erteletilmesine senaryolarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Taşar, DYP lideri Çiller’i eleştirdi. “Seçimlerin erteletilmesi için gayret gösteren ve ‘Başbakanlık bizim sıramızdır illa bize verin’ diyenlerin bu sözlerinin duyulmasının telaşı içerisinde olduğunu ifade eden Mustafa Taşar, “ANAP’ı töhmet altında bırakmak istiyorlar. Çünkü senaryo ve konuşma kendilerine ait” dedi.

ANAP’ın sadece üyelerinin oyunun yüzde 5 olduğu ve geçen seçimde yüzde 13 oy aldıklarını açıklayan Taşar, “Barajın altında oy almamız hayal bile edilemez. ANAP’ın tek başına iktidara gelme, birinci parti olma hedefi vardır. Eski ve yeni ANAP’lı herkes yapılan haksız suçlamalara, bir blok halinde omuz omuza mücadele vererek karşı kokacaktır. Anketler şunu dedi, bunu dedi laflarına inanmayın” dedi.

Turizm Bakanı Mustafa Taşar, eski bir sürü adamın kılığını değiştirip yeniyim diye piyasaya çıktığını söyledi. Eski, bir sürü adamın kılığını değiştirip yeni diye piyasaya çıktığını söyleyen Turizm Bakanı Mustafa Taşar, “Bunlarla bir yere varılması mümkün değil. Yeniyim demekle yeni olunmaz. Eski Tayip Erdoğan'ın üzerine yeni elbise giydirmekle Tayyip yeni olmaz. Herkes değiştim diye konuşuyor. Biz hiç değişmedik. Biz 1983 yılında milliyetçi bir partiydik yine öyleyiz, muhafazakardık yine öyleyiz, sosyal adeletçiydik yine öyleyiz, serbest fiyat ekonomisi taraftarıydık yine öyleyiz. Biz değişmedik değişenler niye değiştiklerini izah etmelidir. Ya dün söyledikleri yanlış ya bugün. Bakıyorum herkesin ANAP selamına merakı arttı.

Herkes ANAP selamı yapıyor, şaşkınlar, bildikleri bir şey yok. ANAP’ın programından başka bildikleri de yok. Programın asilleri varken bu millet sahtelerine yaptırır mı? Sadece ambalajını değiştirip satışını artırıyorsun. Tayyip deyince veya yeni İsmail deyince bir şey mi oluyor? Milletimiz mesaj kirliliğine aldanmayıp sağduyulu hareket ederek 1983’den bu yana hizmet edeni, her bastığı yerde kimin hizmeti olduğunu görüp ona göre oy kullanacaktır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *