ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Gıda maddeleri ve tarım araç gereçleri almak için İran’dan bir heyet geliyor 

Gıda maddeleri ve tarım araç gereçleri almak için İran’dan bir heyet geliyor 
YAYINLAMA: 16 Ağustos 2020 / 17.33
GÜNCELLEME: 16 Ağustos 2020 / 17.33

Şehrimizden İran’a gıda maddesi satmak isteyenler 6 Aralık’ta Ankara’da olacak. Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamadan öğrenildiğine göre, şehrimizden İran'a gıda maddesi, tarım araçları ve gereçleri satmak isteyen sanayiciler 6 Aralık günü Ankara'da hazır bulunacak. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Genel Sekreteri Feruzan Köroğlu imzasıyla yapılan açıklamada şunlara değinildi:

 6-11 Aralık günlerinde İran Sanayi Bakanı Mustafa Hashemi ve beraberindeki bir ticaret heyeti Ankara'ya gelecek. Ankara’da Odalar Birliğinde sanayicilerle bir toplantı yapılacak. Toplantıda İran'a satılacak gıda maddeleri, tarım araç ve gereçleri satmak isteyen sanayicilerin de bu toplantıya katılmaları gerek.

İran'a gıda maddeleri, tarım araç ve gereçleri satmak isteyen sanayiciler ürettikleri gıda maddeleriyle ilgili katalogları, broşür, prospektüs ve fiyat listelerini birlikte götürmeleri ve pazarlık etmeleri gerekiyor.

Ankara'da İran ticaret heyetiyle yapılacak görüşmeler 6 Aralık’ta başlayacak 11 Aralık’a kadar devam edecek Konuyla ilgilenen sanayicilerin Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığıyla temas kurması ve gerekli bilgileri alması gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *