ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Gerekirse geceleri de çalışarak okulları kısa sürede bitireceğiz ”

“Gerekirse geceleri de çalışarak okulları kısa sürede bitireceğiz ”
YAYINLAMA: 15 Şubat 2021 / 13.00
GÜNCELLEME: 15 Şubat 2021 / 13.00
Okul yapımı sevindirici safhaya girdi

Vali Fikret Koçak, 5. Zırhlı Tugay Komutanı ve Sıkıyönetim Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Şahabettin Balkan ve Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ himayesinde çalışmalarını sürdüren okul yaptırma dernekleri müştereken hareket edecek. Vatandaşlardan alınacak bağışlar bir hesapta toplanacak ve üç pay edilecek. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Ankara'dan dönen Vali Fikret Koçak:

“Her üç okul yaptırma derneği müştereken hareket edecek. İşler aynı zamanda planlanacak ve aynı zamanda yürürlüğe girecek. Yardımlar birlikte toplanacak ve üçe pay edilecek. Her üç ilkokul binasını da okullar açılmadan tamamlayacağız. İlkokul yaptırma derneklerinin başkanlarıyla bugün görüşerek çalışmalarımızı planlayacağız.”

Vali Koçak'la birlikte bulunan ve aynı konu üzerinde görüşme yapan Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ da: “Her üç ilkokulu okullar açılmadan mutlaka tamamlayacağız. Gerekirse geceleri de çalışacağız. Başkan Ertuğ bugün Belediye tiyatro salonunda doktorlarla bir toplantı yaparak okul yaptırılması konusunu görüşerek bağış yapmalarını isteyecek. Daha sonraki günlerde de ASKALSAN'da olduğu gibi seri toplantılar düzenlenerek okul yaptırmada tüm Gazianteplilerin paylarının bulunması sağlanacak.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *