ANASAYFA arrow right Güncel

Genel başkanımızın Cumhurbaşkanı adaylığı kaçınılmaza doğru ilerliyor

Genel başkanımızın Cumhurbaşkanı adaylığı kaçınılmaza doğru ilerliyor
YAYINLAMA: 03 Şubat 2023 / 22.03
GÜNCELLEME: 03 Şubat 2023 / 22.22
Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, “Genel başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı adaylığı kaçınılmaz hale doğru ilerliyor” dedi.

“Zafer Partisi Genel Başkanı İstanbul Milletvekili, Prof. Dr. Ümit Özdağ, geçmişte Gaziantep ya da İstanbul, net olmamakla beraber aday olabileceğinin sinyallerini vermişti” diyen Pamuk, “Gelinen sürede, önerdikleri Cumhurbaşkanı adayları 6’lı masada olur görmedi. Bu gelişmeler üzerine, Atatürkçü ve Türkiye sevdalılarını, sahipsiz bırakmak mümkün olmayacağından, Genel başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı adaylığı kaçınılmaz hale doğru ilerliyor. Dolayısı ile Genel Başkanımızın Gaziantep, İstanbul veya başka illerden Milletvekili gibi bir durum gündemden uzak gözüküyor” açıklamasını yaptı.

Çıkan vekil ve sıralamalar ile ilgili kesinlikle bir gerçeklik bulunmuyor

Pamuk, “Zafer Partisi Milletvekili Aday adayları ile ilgili, çıkan haberlerin, parti görüşünü yansıtmadığını, bu görüşler basının kendi görüşü olup, çıkan vekil ve sıralamalar ile ilgili kesinlikle bir gerçeklik bulunmuyor. Parti içinde vekillik beklentisi olanlar İl Başkanı olarak bana zaman zaman bilgi vermekteler. Partimizin bakış açısı; parti için kim ne kadar çalışır çabalar ise, onların vekillik ya da başka makamları hak edeceği aşikar” ifadelerini kullandı.  

Lüksümüzde, saygısızlığımızda olamaz

Zafer Partisi içinde hiç çalışmayan ve uzaktan medyaya yakın gözükerek kendi imkanları ile algı yaratmaya çalışanların bir geçerliliğinim bulunmadığını sözlerine ekleyen İl Başkanı Mehmet Pamuk, konuşmasını şöyle tamamladı: “Aslı astarı olmayan basına yansıyan haberlerin, partide emek veren, çalışan arkadaşlarında motivasyonunun olumsuz etkilediğini göz ardı etmememiz gerekiyor. Bu tablo dışında Yeni gelişen büyük ihtimal ile olacak İttifakımız, Zafer Partisi’nin yanı sıra, Doğru Parti, Adalet Partisi ve Memleket Partisi ile birlikte çalışmalar yürütüleceğinden, diğer partilerinde durumları netleşmeden şudur budur veya sırası şöyledir demek gibi bir lüksümüzde, saygısızlığımızda olamaz.” Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *