ANASAYFA arrow right Güncel

“Gençlerimize değer veriyoruz”

“Gençlerimize değer veriyoruz”
YAYINLAMA: 15 Mayıs 2020 / 20.08
GÜNCELLEME: 15 Mayıs 2020 / 20.47
Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 101 hediyeli meydan okuma yarışması düzenliyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı, Koronavirüs tedbirleri sebebiyle evlerde coşkuyla kutlanacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşlarınevde sporsuz kalmamaları ve sporsal faaliyetlerini arttırmak için “Meydan Oku Yeteneğini Göster ve Ödülünü kazan” projesi hazırladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılında 101 hediyenin verileceği meydan okuma yarışması, fikrini belirle videonu çek #gençlikevdekal hashtagı ile yayınlanacak. Yarışmanın son başvuru tarihi 20 Mayıs olarak açıklanırken, talihliler 21 Mayısta yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecek.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılını 101 ödülle kutlayacaklarını belirterek “Bu yıl birçok etkinliğimizi korna virüsü nedeniyle farklı şekiller, farklı projelerle kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılında 101 hediyeli meydan okuma yarışması düzenliyoruz. Vatandaşlarımız evde kaldıkları süreleri daha iyi değerlendirmeleri için yaptığımız bu projede gençlerimiz ve vatandaşlarımız çektikleri videoları #gençlikevdekal hashtagı ile yayınlanacak. İçlerinden kura ile belirlenen 101 kişiye çeşitli hediyeler verilecek. Şimdiden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın tüm gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *