ANASAYFA arrow right Güncel

“Gençlerimiz Türkiye’nin aydınlık yüzüdür”

“Gençlerimiz Türkiye’nin aydınlık yüzüdür”
YAYINLAMA: 29 Ekim 2020 / 16.05
GÜNCELLEME: 29 Ekim 2020 / 16.05
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törenler ve etkinliklerle Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yılı kutlandı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun önemine değinen GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, “Atatürk emsalsiz dehasıyla eğitimden siyasete, hukuktan ekonomiye, her alanda imkansızlıkları gerçekleştirdi” dedi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yıl dönümü nedeniyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında bir dizi etkinlik düzenlendi. Hafta boyunca düzenlenen etkinliklere Cumhuriyet Korteji damgasını vurdu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen etkinliklere GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, okul müdürleri, idareciler ve öğrenci velileri pandemi kurallarına uyularak katıldı. Etkinlikler çerçevesinde bir konuşma yapan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, cumhuriyetin önemine değinerek, “Onun bir hayali vardı. Ömrünü bu hayale adadı. İnandı, düşündü, savaştı ve kazandı. Çöken bir imparatorluğun küllerinden genç ve dinamik bir cumhuriyet ateşi yakmayı başardı” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yılı etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen birbirinden farklı etkinlikler büyük ilgi görürken, açılışı gerçekleştirilen sergiler adeta ziyaretçi akınına neden oldu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende ise öğrencilerin sahne performansı büyük dikkat çekti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *