ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gençler sokak çocuklarını unutmadı

Gençler sokak çocuklarını unutmadı
YAYINLAMA: 03 Ağustos 2022 / 13.51
GÜNCELLEME: 03 Ağustos 2022 / 13.51
CHP il gençlik kolları tarafından geliri sokak çocuklarına bağışlamak üzere konser düzenleniyor.

Toplumun bir ayıbı

CHP il gençlik kolları başkanı Ali Akyılmaz, Gaziantep’te sayıları sürekli artan ve her geçen gün tehlike olmaya başlayan sokak çocuklarının sorunlarının çözümüne yönelik bundan böyle değişik faaliyetler yapacaklarını belirtti.

Akyılmaz, “Sokak çocukları bizim çocuklarımız, toplumun birer parçası. Onları dışlamamız mümkün değil. İnsanlar arasındaki gelir dağılımı adaletsizliğin hızla büyüdü, açlığın yoksulluğun arttığı işsizliğin hat safhaya ulaştığı bir dönemde sokak çocuklarına sayısı da aynı ölçüde artıyor. Tamamen ekonomik nedenlere bağlı olan bu sorunun çözümü için devletin acil önlem alması gerek. Bugün özellikle Gaziantep’te sokak çocuğu ve tiner kullanan çocukların sayısında korkunç artış var. İnsanlar gündüzleri bile çoğu sokakta, yolda, parkta dolaşamaz oldu. Bu tehlikeyi herkesin görmesi gerek. İşte bu gerçeği dikkate alarak gençlik kolu olarak biz de imkanlar ölçüsünde sorunun çözümüne katkıda bulunmak için çaba göstereceğiz” dedi.

Yılmaz, amfi tiyatroda konser düzenleyeceklerini belirterek, konserin tüm gelirinin Sokak çocukların rehabilitasyonunda kullanılmak üzere bağışlanacağını açıkladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *