ANASAYFA arrow right Güncel

Genç ASKON alış verişleri esnaftan yapma kararı aldı

Genç ASKON alış verişleri esnaftan yapma kararı aldı
YAYINLAMA: 25 Şubat 2021 / 15.42
GÜNCELLEME: 25 Şubat 2021 / 15.42

Türkiye'de pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntıların esnafa verdiği zararla birlikte alışveriş merkezleri ve market zincirleriyle rekabet edemeyen, birçok küçük esnaf Gaziantep’te ayakta durmakta zorlanıyor. Zor durumda olan küçük esnaf için önemli bir sorumluluk projesine imza atan Genç ASKON Gaziantep Şubesi, Covid-19 salgını nedeniyle zor günlerden geçen esnafa destek vermek için “Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık” kampanyası başlattı.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaftan alış veriş yapan Genç ASKON Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Ercan Kılınç, “Mahalle esnafımızın yanında olduğumuzu göstermek adına üyelerimizle birlikte mahalle esnafımızdan alışveriş yaptık” dedi.

Pandemi sürecinde küçük esnaftan alış veriş yapılması için çağrıda bulunan Kılınç, “Sizlerde esnaflarımızı unutmayın, alışverişlerinizi mahalle esnafından yapınız” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntıların esnafa verdiği zararla birlikte alışveriş merkezleri ve market zincirleriyle rekabet edemeyen, ekonomik sıkıntılar gibi nedenlerden dolayı birçok küçük esnaf Gaziantep’te de ayakta durmakta zorlanıyor. Zor durumda olan küçük esnaf için önemli bir sorumluluk projesine imza atan Genç Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep Şubesi, Covid-19 salgını nedeniyle zor günlerden geçen esnafa destek vermek için “Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık” kampanyası başlattı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *