ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Geleneklere ters düşen bir iktidar

Geleneklere ters düşen bir iktidar
YAYINLAMA: 25 Ekim 2020 / 17.25
GÜNCELLEME: 25 Ekim 2020 / 17.25

Her gün yüzlerce işyerine anahtar vurulduğunu, işçi, emekli, çalışan ve çiftçinin hayat pahalılığı nedeniyle sinir hastası olduğunu ifade eden BBP İl İkinci Başkanı İhsan Kaya,Türk halkını geleneklerine ters düşen bir iktidarla karşı karşıya bulunduğu görüşünü savundu.

Türk halkının asırlar geçse de ilke ve geleneklerine daima sahip çıkan dünyadaki nadir ülkelerden biri olduğunu belirten Kaya, "Her gün onlarca kişi intihara başvurup yüzlerce ailenin geçim derdiyle yuvalan yıkılıyorsa. Hükümet ortaklan ise herşeyi süt limanmış gibi gösterip, Türkiye'nin kendilerine göre iyi idare edildiğini, istifa etmeyeceklerini açıklıyorlar. Oysa bugünkü hükümet seçimden korkuyor" dedi.

Kaya, hükümetin beceriksiz idaresi sonucu Sigorta Hastanesi’nde yatan hastalann yakmlanna ücret karşılığı ziyaret ettirdiğini belirterek, "Siz hiç hastasını para karşılığı ziyaret ettiren hükümet gördünüz mü? Hani Türk geleneğinde hastalan ziyaret büyük sevaptı? Parayla annesini, babasını, kardeşini veya bir yakınını hastanede ziyaret ettiren bu hükümet, Türk örf ve adetlerine ters düştüğü için bir an önce istifa etmelidir" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *