ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Geceleri halkı rahatsız eden 109 motosiklet seferden men edildi

Geceleri halkı rahatsız eden 109 motosiklet seferden men edildi
YAYINLAMA: 30 Eylül 2022 / 14.42
GÜNCELLEME: 30 Eylül 2022 / 14.42
Motosikletle mücadele iyi sonuç verdi

Bir süreden beri motosikletlerle yapılan mücadele iyi sonuç verdi ve şehir halkı biraz daha rahata kavuştu. Motosiklet sürücülerinin gecenin geç saatlerine kadar caddelerde cirit atarak halkı rahatsız ve huzursuz etmeleri üzerine Vali Fikret Koçak konuya parmak basmıştı.

Trafiğe elverişli olmayan geceleri halkı rahatsız eden motosikletlerin seferden men edilmesi hususunda Vali Fikret Koçak’ın emirleri üzerine motosikletlerle yapılan mücadele başarıya ulaştı. Trafik müdür Vekili Aydın topal olduğunun bizzat yürüttüğü mücadele sonucunda şimdiye kadar 109 motosiklet toplanıp muhtelif garajlara konuldu.

Belediye dershanesi, kozan, çağdaş, ümit, bulvar, keklik ve belediye temizlik müdürlüğü garajlarında şu anda 109 motosiklet muhtelif trafik suçlarından dolayı toplanmış bulunuyor.

Bu motosikletlerden başka 77 motosiklet üç yıl öncesinden yine çeşitli trafik suçları nedeniyle keklik garajına konulmuştur. Ancak bu tarihe kadar bir motosikletlerin sahipleri motosikletlerini almak için trafik müdürlüğüne herhangi bir başvuruda bulunmadılar. Öğrenildiğine göre motosikletlerden başka yine trafiğe elverişli olmayan 12 motosikletle 115 motosiklet sepeti, belediye temizlik işleri müdürlüğü garajında trafikten men edilmiş olarak duruyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *