ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep’te teşkilatlarımızı yeniden kuracağız

Gaziantep’te teşkilatlarımızı yeniden kuracağız
YAYINLAMA: 23 Ocak 2022 / 20.57
GÜNCELLEME: 23 Ocak 2022 / 20.57
Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Durna, il ve ilçe başkanları ile yönetimlerin görevden alındığını belirtirken, “Gaziantep’te teşkilatlarımızı sil baştan yeniden kuracağız. Bu konuda alt yapımız hazır” dedi.

Ali Karnap’ın liderliğindetüm teşkilatlar var gücüyle çalışıyor

Kentimizde üye çalışmalarının son hız sürdüğünü söyleyen Durna, “Türkiye’nin birçok ilinde teşkilatlanma çalışmaları devam ederken, il kongrelerimizi gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Ali Karnap’ın liderliğinde tüm teşkilatlar var gücüyle çalışıyor. Ayrıca Güç Birliği Ocaklarının temelini atmaya başladık ve haziran ayında ülke genelinde faaliyetlere başlayacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Partimizin tüm kapıları vatandaşımıza sonuna kadar açık

Vatandaşın büyük bir arayış içerisinde olduğunu ifade eden Durna, “AKP’nin ülke yönetemediği ortada. Bu süreci iyi değerlendirirsek mecliste halkımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Halkımızın partimize büyük bir teveccühü, ilgi ve alakası bulunuyor. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyoruz. Partimizin tüm kapıları vatandaşımıza sonuna kadar açık” diye konuştu.

Zamlara dur diyen hiç kimse yok, hesabını soran yok

Ülke ekonomisine değinen Genel Başkan Yardımcısı Durna, “Ülkemizin ekonomisi çok kötü. Akaryakıttan, elektriğe, doğalgazdan gıda maddelerine kadar her şeye fahiş şekilde zam geldi. Öğrencilerin yüzde 60’ı babasından harçlık almadan okula gidiyor. İşin ilginç tarafı bu zamlara dur diyen hiç kimse yok, hesabını soran yok. Bakkal ya da market gibi yerlerde denetlenirken, ürünlerin yapıldığı fabrikalar neden denetlenmiyor?” sorusunu sordu. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *