ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep’te neler oluyor? 

Gaziantep’te neler oluyor? 
YAYINLAMA: 08 Ocak 2021 / 20.19
GÜNCELLEME: 08 Ocak 2021 / 20.19
Asayiş, tehlike sinyali vermeye başladı: İki günde 5 cinayet, 7 ölü

Uçucu madde bağımlısı, intihar, cinayet ve fuhuş sayısının sürekli arttığı Gaziantep’te iki günde meydana gelen 5 ayrı cinayet olayında 7 kişi yaşamını yitirdi. Son zamanlarda kent merkezinde meydana gelen cinayet, intihar ve hırsızlık olaylarındaki artış, halkta endişe ve kaygı yaratıyor.

29 Ekim Mahallesi Geylani Cami Karşısı Alleben Deresi kenarında dün öğle saatlerinde 8 parçaya ayrılmış bir erkek cesedi bulundu. Poşetlere konulmuş olarak bulunan erkek cesedinin cinsel organının da kesildiği bildirildi. Öldürülen kişinin 30 yaşında Şanlıurfa Suruç İlçesi nüfusuna kayıtlı Fayat Aslan olduğu belirlendi.

Kozanlı Mahallesi Arifiye Caddesi No: 11’de hamile anne ve kızı evlerinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, 33 yaşındaki anne Sultan ile 15 yaşındaki kıza Arzu Çelik’i babası Cuma Çelik’in öldürdüğü iddiası üzerinde duruyor. Sürekli evden kaçtığı belirtilen Arzu Çelik ile kızının bu hareketine göz yuman anne Sultan Çelik’in, aile meclisi kararıyla başka bir yerde öldürüldükten sonra eve getirilip yataklarına yatırıldığı belirtildi. Seyyar satıcılık yaptığı belirlenen 6 çocuk babası Cuma Çelik’in arandığı, öldürülen Sultan Çelik’in yedinci çocuğuna hamile olduğu açıklandı.

Karatarla Mahallesi Pasajı’nda çay ocağı işleten ve parayla uyuşturucu hap satan 35 yaşındaki Nihat İlbaysöz’ün işyerine gelen ve kendisinden uyuşturucu hap isteyen Ayhan Çelikkıran, Murat İlbaş, Erdoğan Koçyiğit, Murat Yonuz ve Mustafa Yüzügüleç ile tartıştı. İlbaysöz, şahısların istediği uyuşturucu hapı vermeyince bıçaklı saldırıya uğradı ve yaşamını yitirdi.

Öte yandan aynı olaydan sonra Kırkayak Parkı’na gelen ve uçucu madde bağımlısı oldukları ileri sürülen Ayhan Çelikkıran, Murat İlbaş, Erdoğan Koçyiğit, Murat Yönüz ve Mustafa Yüzügüleç burada oturup bira içen 51 yaşındaki Cuma Yenioğlu ve 49 yaşındaki Sadettin Yüksel’den sigara istedi. Sigara aldıktan sonra bu kez para isteyen şahıslara tepki gösteren Yenioğlu ile Yüksel bıçaklı saldırıya uğradı; Olayda ağır yara alan Yenioğlu yaşamını yitirdi. Diğer yaralının tedavisi sürüyor.

Beylerbeyi Köyü’nde, Ali Köşker karısını bir yıl önce kaçırarak evlenen Hüseyin Gürbüz’ü av tüfeğiyle öldürdü. Beylerbeyi Köyü’nde önceki gün meydana gelen olayda Öz-Seç Doğan Nakliyat Yazıhanesi’nde çalışan Hüseyin Gürbüz, Ali Köşker’in bir yıl önce nikahlı eşini kaçırarak evlendiği için Köşker tarafından av tüfeğiyle 4 el ateş edilerek öldürüldü. Köşker, olaydan sonra 27 UT 192 plakalı kırmızı renkli Ford Cargo kamyon ile kaçtı. Firarinin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *