ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep’te kar yağışı şiddetini arttırdı

Gaziantep’te kar yağışı şiddetini arttırdı
YAYINLAMA: 23 Ocak 2022 / 21.00
GÜNCELLEME: 23 Ocak 2022 / 21.00
Gaziantep’te sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğlen saatlerine doğru şiddetini arttırdı.

Kar yağışının kent merkezinde görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Yayaların yürümekte zorlandığı görülürken trafiği yoğun olan caddeler boş kaldı. Kapanan yolların açılması için belediye ekipleri iş makinalarıyla yoğun çaba sarf ediyor.

Gaziantep’i geçtiğimiz günlerde esareti altına alınan kar yağışı, sabah saatlerinde yeniden başladı. Kent yoğun kar yağışıyla birlikte tekrardan beyaza bürünürken Vali Davut Gül, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Gaziantep’te sabah saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte merkezdeki yollar, caddeler ve ara sokaklar karla kaplandı. Kar Gaziantep’i yeniden esareti altına alırken trafik yoğunluğu en az düzeye indi.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu  İslahiye ilçesinde doğum sancısı çeken kadının yardımına AFAD’ın paletli ambulansı yetişirken, rahatsızlanan 90 yaşındaki şahsı da jandarma ekipleri hastaneye yetiştirdi.
Gaziantep’te etkili olan kar yağışı birçok kırsal mahallenin yolunun kapanmasına neden olurken, hastaneye gidemeyen vatandaşların yardımına da jandarma ve AFAD ekipleri yetişiyor. İslahiye’nin Kabaklar Mahallesi'nde yolun kapanmasından dolayı hastaneye gidemeyen 90 yaşındaki Mustafa Şenkaya’yı jandarma ekipleri sırtında taşıyarak jandarma aracıyla hastaneye yetiştirdi.
Hamile kadın hastaneye yetiştirildi
Gökçedere Mahallesi'nde ise doğum sancısı çeken kadının yardımına AFAD’ın paletli ambulansı koştu. Hastaneye yetiştirilen kadının sezaryenle doğumu gerçekleşti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *