ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Gaziantep’te atletizme ilgi artıyor

Gaziantep’te atletizme ilgi artıyor
YAYINLAMA: 17 Mayıs 2022 / 15.18
GÜNCELLEME: 17 Mayıs 2022 / 15.18
Gaziantep’te yapılan atletizm sporu daha yaygın bir hale geldi ve her gün yapılan antrenmanla-rın bir kitle halinde yapıldığını görmekteyiz.

Bu konuda bilgisine başvurduğumuz ve atletizm sporu ile ilgilenen Ertuğrul Yıldız gazetemize şunları söyledi: Gaziantep’te yapılan atletizm sporu futboldan sonra gelen ikinci ve ilgiyi üzerine çeken bir kitle sporudur. Atletizm denince ilk önce akla yaşam boyu spor, yani dinçlik ve rahatlıkla yapılan bir spor dalı gelir. Daha önceleri de kalabalık bir halde yapılan atletizm şu anda okulların tatile girmesi ile daha çok yoğunluk kazanarak ilgiyi üzerine çekmektedir.

“İlgiyi çeken ikinci bir hususta, geçen hafta şehrimizde yapılan Güneydoğu Bölgesi Puanlı Atletizm Yarışmalarında statta 3- 4000 arasında bir seyirci kitlesinin izlemesidir. Öğrendiğime göre bazı gençler bizleri oraya almazlar diyorlarmış, öyle bir şey kesinlikle yoktur. Stat tüm spor yapanlara açıktır. Ve burada çalışmalar atletizm ajanı Memik Vurucu, Ertuğrul Yıldız ve Ali Türk tarafından yapılmaktadır. Tüm gençler ve spor yapmak isteyenler öğleden sonra saat 4:00’te beklemekteyiz” dedi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *